Aktuality - Ort-Art Ortopedie Ostrava

Slovo vedoucího lékaře

Vážení pacienti, profesionální sportovci i nadšenci všech sportovních aktivit,

jakýkoliv pohyb je nedílnou součástí zdravého životního stylu. Díky pravidelné sportovní aktivitě jste schopni udržet Vaše tělo v dobré kondici a můžete tak předcházet vzniku závažných onemocnění. Všechny sportovní aktivity mají především pozitivní vliv na naši mysl!

Staráme se nejen o profesionální sportovce z různých odvětví, ale poskytujeme kvalitní a odbornou péči i pro ostatní sportovní nadšence. Některé části Vašeho těla jsou mnohem náchylnější k působení tlaku, tahu, či jiné mechaniky úrazu. Prvenství si drží úraz kolena, jeho vazů, chrupavek a menisků. V případě, že budete muset z jakékoliv příčiny omezit pohyb, máte úraz nebo bolesti, tak je tady pro Vás naše klinika, která Vás díky skvělému zdravotnickému týmu vrátí zpět do hry v nejkratším možném čase.

Za důležité považuji zmínit i kvalitní pooperační léčbu. Na klinice poskytujeme následnou rehabilitační a rekondiční péči, kdy se Vám budou věnovat erudovaní fyzioterapeuti se zkušenostmi s rehabilitací špičkových sportovců.

Ordinuji v Petřvaldě, Frenštátě pod Radhoštěm, mí kolegové 2 krát v  Novém Jičíně, Bílovci a Studénce. Apeluji na to, ať neignorujete ani menší zranění, či menší bolest, které by časem mohly vést ke zhoršení Vašeho zdravotního stavu. Sportem ke zdraví!!!

Váš vedoucí lékař MUDr. David Surý

Podobné články

21. 3. 2024

Malá zranění končetin: Jak je ošetřit doma a kdy vyhledat lékaře?

2. 2. 2024

Operace ramene známé hokejistky

17. 1. 2024

Jak se připravit na zimní sporty? Nepodceňte trénink, protažení ani výbavu

Z ostatních klinik

5. 4. 2024

Rozhovor s MUDr. Josefem Doležalem: Chirurgie v Lípě se neustále rozvíjí

4. 4. 2024

Kdy se obrátit na praktického lékaře? Registrujeme nové pacienty!

3. 4. 2024

Akční dubnová nabídka - Lékárna Poliklinika Hůrka

Nahoru