Aktuality - Ort-Art Ortopedie Ostrava

Tři důvody, proč jít na operaci i v létě

Plánovaných zákroků během léta vždy výrazně ubývá, a to nejen kvůli dovoleným, ale také kvůli horku. Lékaři z ORT-ART ale upozorňují, že díky dnešním moderním metodám a klimatizovanému prostoru není problém většinu zákroků provádět i v červenci a srpnu. Jaké to má výhody?

Krátké objednací termíny i volné kapacityoperace v létě

Během letních měsíců je o operace obecně menší zájem, ale naše klinika funguje téměř nepřetržitě, jen s malým omezením na přelomu července a srpna . Zkracují se tak čekací lhůty a zvyšuje se množství volných kapacit. Vy se díky tomu dostanete na řadu dříve a budete mít ještě vyšší komfort než obvykle. 

Žádné větší komplikace kvůli teplu nehrozí. Na pacientech ale samozřejmě je, aby dodržovali doporučenou pooperační péči a jakékoliv problémy konzultovali s ošetřujícím lékařem.

Rekonvalescence bez některých komplikací

V mnoha ohledech bude v létě snazší i rekonvalescence. Nemusíte nosit několik vrstev oblečení, a tak se budete cítit pohodlněji. A pokud vás čeká chůze o berlích, nehrozí vám uklouznutí na sněhu a ledu.

Lázeňská sezóna v plném proudu

Čeká vás po operaci pobyt v lázních? I tam je lepší jet během letní sezóny, kdy fungují všechny provozy na sto procent a nabízí se více možností trávení volných večerů a víkendů. Spousta lázeňských zařízení je dnes navíc vybavena venkovním bazénem a nechybí ani restaurace a kavárny se zahrádkami.

 

 

 

 

Podobné články

21. 3. 2024

Malá zranění končetin: Jak je ošetřit doma a kdy vyhledat lékaře?

2. 2. 2024

Operace ramene známé hokejistky

17. 1. 2024

Jak se připravit na zimní sporty? Nepodceňte trénink, protažení ani výbavu

Z ostatních klinik

5. 4. 2024

Rozhovor s MUDr. Josefem Doležalem: Chirurgie v Lípě se neustále rozvíjí

4. 4. 2024

Kdy se obrátit na praktického lékaře? Registrujeme nové pacienty!

3. 4. 2024

Akční dubnová nabídka - Lékárna Poliklinika Hůrka

Nahoru